Wil je een kleurrijke boekenkast in je woonkamer? Of in de slaapkamer van je kind? Dit opbergmeubel zal het hart van elk huis sneller doen kloppen door je favoriete boeken en voorwerpen een plaats te geven. De gekleurde boekenkast krijgt ook een ander design naargelang zijn plaats in huis. De kleur van je boekenkast is een belangrijk decoratief element. Trouwens, welke kleur moet je boekenkast hebben? Ontdek het in onze koopgids voor boekenkasten. Laten we samen eens kijken naar de kleuren van boekenkasten! En de ideale kleur vinden voor jouw toekomstige boekenkast.

Hoe kies je de juiste kleur voor een boekenkast?

Ben je op zoek naar een goedkope design boekenkast? Als je het ontwerp van je boekenkast hebt bepaald, hoef je alleen nog maar de juiste kleur te kiezen. De kleur van je boekenkast speelt immers een belangrijke rol in de inrichting van je huis. Er zijn dus een paar dingen die je moet weten voordat je de kleur van je toekomstige boekenkast kiest. Daarna kun je de boekenkast van je dromen in je huis installeren.

De juiste kleur boekenkast voor de woonkamer vinden

Boekenkasten in de woonkamer worden vaak gebruikt door gezinnen. Kinderboeken, vakantiesouvenirs, werkmappen... Het wordt er al snel erg druk. Om de eetkamer er minder rommelig uit te laten zien, raden we wit aan. Deze kleur staat erom bekend dat het de indruk van rommel in de opbergruimte vermindert.

Hou je van eik? In combinatie met wit geeft eiken je kamer een Scandinavische uitstraling. Je boekenkast zal er opgeruimd uitzien en een serene sfeer creëren in de eetkamer.

Opmerking: je kunt deuren, laden of vakken op de planken van je boekenkasten installeren en spelen met het ontwerp en de kleuren. Zo voeg je stijl en kleur toe aan je boekenkast en heb je toch genoeg opbergruimte.

Une bibliothèque de salon en bois accueille de nombreux livres sur ses étagères. Il y a des valises et une plante verte en pot placées au-dessus du meuble
De juiste kleur voor je boekenkast kiezen


Een kleur boekenkast kiezen voor een kinder- of volwassenenslaapkamer

Wil je hout en wit in je slaapkamer? De combinatie van hout en wit voegt zachtheid en een gevoel van welzijn toe. De delicate tint is geïnspireerd op de kleuren van de natuur. Het is perfect voor een rustige, gezellige kamer.

Is je kind een fan van felle kleuren, net als zijn of haar nogal actieve temperament? Speel met een camee van kleuren! Je kind kan zijn of haar favoriete kleur kiezen en jij kunt de slaapkamer inrichten in een kleur die bij hem of haar past. Ze zullen het geweldig vinden!

Boekenkasten: welke kleur voor een werkkamer?

Als je klanten of zakenpartners ontvangt, is een moderne, sobere boekenkast de juiste keuze. Wat vind je van zwart? Deze moderne, elegante kleur voegt stijl toe aan de boekenkasten in je kantoor. Plaats naast je bureau met laden een zwarte houten boekenkast. Deze moderne, praktische boekenplanken maken je werk comfortabeler.
Wil je wat kleur toevoegen aan je kantoor? Plaats een paar decoratieve elementen in de afmetingen van je keuze en voeg een kleurrijk tintje toe. Plaats bijvoorbeeld :

  • Een fauteuil of stoel
  • Planken
  • Tafels


Dit nestje tafels, deze fluwelen fauteuil en deze Scandinavische planken zullen je kantoor opfleuren. Je zult genieten van een aangename werksfeer.

Meer informatie over het kiezen van de juiste boekenkast

Nu weet je welke kleur je moet kiezen voor je nieuwe boekenkast. Je hebt een duidelijker idee van de juiste kleur voor de kamer waarin de boekenkast komt te staan.

Je bent verliefd geworden op een boekenkast in beukenhout. Je bent gevallen voor de warmte van hout. Deze boekenplanken passen perfect in je nieuwe interieur.

Toch heb je nog enkele vragen. Wil je een hoge boekenkast in de woonkamer plaatsen? Wilt u voor de slaapkamer van uw kind liever een ondiepe boekenkast, zodat ze gemakkelijk bij hun boeken kunnen?

Bij ID Market tellen uw mening en feedback. Daarom zijn onze producten zo ontworpen dat ze voldoen aan uw verwachtingen op het gebied van woondecoratie. We hebben een hele voorraad boekenkasten tegen minimumprijzen. Onze lage prijzen zijn ook ontworpen om u een plezier te doen.

Wilt u ID Market meubelen geleverd hebben? Ga online naar IDMarket.com! Zodra u uw bestelling online hebt geplaatst, wordt de levering gegarandeerd tot in alle hoeken van Frankrijk. U ontvangt uw ID Market producten zo snel mogelijk in heel Frankrijk, zolang de voorraad strekt.