Wil je een functioneel, design privacyscherm installeren dat perfect past bij de inrichting van je tuin, balkon of terras? Dit product verhoogt niet alleen je comfort door nieuwsgierige blikken buiten te houden, maar heeft ook een esthetische functie. Het helpt een gezellige, intieme sfeer te creëren en is verkrijgbaar in verschillende materialen en trendy kleuren. Welke kleur moet ik kiezen voor een privacyscherm? Welke afmetingen en materialen voor een privacyscherm? Om u te helpen de juiste keuze te maken, vindt u hier het advies van ID Market over het model dat het beste bij uw behoeften past.

Een natuurlijke kleur of materiaal privacyscherm voor uw tuin

Weet u niet zeker welke kleur u moet kiezen voor een privacyscherm? Om een authentieke sfeer in uw tuin te creëren, kiest u voor een privacyscherm van natuurlijke materialen om nieuwsgierige blikken buiten te houden. Er zijn verschillende modellen verkrijgbaar om een schutting of een rooster aan te kleden:

  • Houten panelen ;
  • Bamboe canisse;
  • Heidetakken.

Deze camouflage-oplossingen zijn zowel praktisch als gemakkelijk te onderhouden en maken je buitenruimte gezelliger. Bamboe wordt zeer gewaardeerd om zijn exotische, natuurlijke uitstraling en is een uiterst duurzaam materiaal dat kan worden gebruikt voor alle soorten omheiningen en schermen.

Je kunt ook kiezen voor een natuurlijk scherm, zoals een traditionele haag, om je uitzicht van bovenaf te verbergen: bepaalde struiken, zoals de Leyland cipres, groeien snel en kunnen worden gebruikt om in recordtijd een natuurlijke omheining van wel 2 meter hoog in de tuin te maken.

Groen is een kleur die letterlijk opgaat in de achtergrond en in de natuur! Een groene of bruine synthetische stoffen haag of privacy net zal de planten en vegetatie in je tuin, balkon of terras versterken. Of kies voor een haag met bladmotief of een scherm met bladmotief om het planteneffect te accentueren.

Wil je een imitatie houten scherm installeren op een terras of balkon? PVC-panelen met houteffect zijn eenvoudig te installeren en geven je ontwerp een elegant tintje. Dankzij hun sterke verduisterende eigenschappen zorgen deze soorten privacyschermen ervoor dat je kunt genieten van rustige momenten in de buitenlucht.

Un brise vue de couleur, imprimé façon mur en pierre
Volg ons advies om de kleur van je privacyscherm te kiezen!

Privacyschermen in trendy kleuren

Wilt u uw tuin een originele toets geven door te kiezen voor een gekleurd privacyscherm? ID Market heeft een ruime keuze aan modellen in een reeks trendy kleuren voor elke smaak.

Wilt u de moderne uitstraling van uw terras benadrukken? Kies dan voor een taupe of antracietgrijs product om uw omheining aan te kleden. Canvas privacynet, verduisteringspaneel, canvas rol... Wat het type materiaal of model privacyscherm ook is, taupe of antracietgrijs combineren perfect met meer neutrale tinten zoals beige, wit of zwart.

Om uw omheiningen budgetvriendelijk aan te kleden en u meer privacy te geven, voegen gekleurde privacypanelen of netten een vleugje raffinement toe aan uw tuinarchitectuur.

Het installeren van panelen of een rol stof op een omheining is snel en eenvoudig. Ongeacht het type bevestigingsmateriaal dat u gebruikt (draad, nietjes), moet u ervoor zorgen dat uw steun geschikt is (gaas, balkonreling).

Welke dichtheid van gaas heb ik nodig?

Wil je privacynetten installeren om je privacy te beschermen? Dit product is een van de essentiële tuinaccessoires die je kunt gebruiken om je omheining aan te kleden. Praktisch, stijlvol en gemakkelijk te onderhouden, privacynetten zijn de perfecte oplossing om je terras op hoogte te isoleren.

Hoe geconcentreerder het materiaal, hoe groter het afschermingseffect. Kies een schermpaneel met een dichtheid van minstens 220 g/m2 voor een aangename schaduwplek, ver weg van de buren.

Aarzel niet om de beoordelingen van klanten te lezen om u te helpen bij uw aankoop. Het beoordelen van de kwaliteit van een product (kleur, uiterlijk, textuur) geeft extra informatie.

Op zoek naar gekleurde privacynetten om uw buiteninrichting te verfraaien? Heb je een praktisch en stijlvol privacyscherm nodig tegen een voordelige prijs? Pvc-panelen, canvas gaas, houten canisse, privacyschermen met steen- of bladerpatroon... Kies de oplossing die je wilt uit een breed assortiment trendy producten tegen miniprijzen!

Met welke andere criteria moet ik rekening houden bij het kiezen van de materialen en afmetingen van mijn privacyscherm?

- Hoe kiest u de hoogte van uw privacyscherm?
- Hoe kiest u het gewicht van uw privacyscherm?
- Wat zijn de voordelen van synthetische versus natuurlijke privacyschermen?