Je hebt elke kamer tot in het kleinste detail ingericht en nu wil je een designbureau aan je interieur toevoegen? Als je van een New Yorkse loftsfeer houdt, dan zul je dol zijn op een industrieel bureau met zijn unieke metalen en houten ontwerp. ID Market geeft je een paar tips om de half-vintage, half-moderne industriële stijl toe te passen in je kantoor. Materialen, kleuren, tafelstijlen... bekijk onze gids voor telewerkbureaus!

Hoe herken je een industrieel kantoor?

De stijl van meubilair kan soms verwarrend zijn, maar dat is niet het geval bij een industrieel kantoor. In feite is dit ontwerp gemakkelijk te herkennen aan zijn kenmerken:

  • Materialen: alleen hout en metaal, en soms alleen metaal
  • Kleur: massief hout, met poten meestal in zwart, donkergrijs of wit
  • Structuur: een houten blad op stalen poten


Om zo praktisch mogelijk te zijn, bevat het industriële bureau soms een ingebouwde plank, altijd in een verfijnde stijl die de warmte van hout en de moderniteit van metaal combineert. Deze meubelstijl is ideaal om een werkruimte in loftstijl te creëren. Je hebt een opgeruimde hoek met een moderne stijl zodat je je op je werk kunt concentreren.

Doe-het-zelftip: maak je eigen industriële bureau, op je eigen maat en tegen een lage prijs! Schroef hiervoor stalen poten op een massief houten blad zoals eiken of beuken. En klaar is Kees - je hebt je eigen industriële meubelstuk op maat.

Het grote voordeel van industriële meubels is dat ze perfect passen bij veel andere stijlen, zoals de Scandinavische trend of hedendaags design.



Bureau avec plateau en bois sur quatre pieds en épingle en métal
Hoe kies je een bureau in industriële stijl?

Hoe kies je een industrieel bureau?

Meubels kies je niet zomaar, ook bureaus niet. ID Market, een online boetiek voor laaggeprijsde meubels, geeft je een paar tips om je kantoor met succes in te richten in een industriële stijl.

Richt je kantoorhoek in de woonkamer in

Voor incidenteel gebruik of werken op afstand kun je een industrieel bureau in je woonkamer installeren. Als je niet veel ruimte hebt, kun je kiezen voor een multifunctioneel meubel met opbergruimte, zoals een design bureauconsole met lades. Om de industriële stijl in de woonkamer te accentueren, kun je leren stoelen overwegen. De combinatie van hout, metaal en leer is 100% on-trend voor je interieur.

Afmetingen :

  • 60 cm diep minimaal, vooral als je aan een computer werkt
  • 110 cm lange tafel voor regelmatig gebruik


Als het op decoratie aankomt, kun je bij bureaus met planken fantasierijker te werk gaan. Bespaar niet op planten om je interieur te verlevendigen, zelfs op een console.

Het industriële bureau in de slaapkamer

Bestel voor de kinder- of volwassenenslaapkamer een industrieel designbureau tegen een lage prijs bij ID Market en profiteer van thuisbezorging. Met ingebouwde opbergruimte of in combinatie met een boekenkast kan het industriële bureau plaats bieden aan een computer of het huiswerk van een student. Aarzel niet om praktische opbergruimte toe te voegen aan uw nieuwe industriële bureau om uw bureau overzichtelijk te houden. Je zult meer werkruimte krijgen.

De eiken tafel en het zwarte of witte frame zijn discreet genoeg om bij een bestaande inrichting te passen. Verander je de hele stijl van je slaapkamer? Overweeg voor een loft/workshop-effect andere vintage meubels voor het bed of metalen planken met verouderingseffect. Volgens ons is dit een eenvoudige en effectieve manier om de beroemde industriële stijl te bereiken.

Maar bij het kiezen van je meubels moet je jezelf een paar vragen stellen. Is de industriële stijl echt wat je zoekt? Heb je een groot of klein bureau nodig? Het gebruik zal ook invloed hebben op de aankoop: is het meer een bureau voor thuis of voor vrije tijd? Waar moet het worden geplaatst? Woonkamerbureau, slaapkamer... Tot slot heb je absoluut een licht bureau nodig om comfortabel te kunnen werken. De combinatie van kantoor en kleine ruimte is niet altijd eenvoudig, maar met de slimme, goedkope producten van ID Market kunt u uw ideale kantoor creëren. Profiteer van onze goedkope bureaus en levering aan huis!