Kledingrekken zijn een onmisbaar accessoire voor je interieur geworden, waarmee je jassen en kleren in stijl kunt ophangen. Dit minimalistische bouwwerk is niet alleen praktisch en goedkoop, maar kan ook aan elke kamer worden aangepast! Het kledingrek is perfect voor in de hal, het optimaliseert de ruimte en maakt zoveel mogelijk vloerruimte vrij..

Er is een oneindige keuze aan kledingrekken, in verschillende stijlen en materialen: staal, verchroomd metaal, hout... Hoe kies je jouw kledingrek? Hoe richt je je gang in? In deze gids ontdek je de belangrijkste criteria waarmee je rekening moet houden bij het kiezen van het juiste model voor je entree.

Kledingrekken: een praktisch meubelstuk dat stijl toevoegt aan een hal

Een kledingrek is zowel functioneel als stijlvol en is een ideale opbergoplossing om de beschikbare ruimte in een hal slim in te delen. Deze minikleedkamer is een echte garderobe en bevrijdt je van jassen en schoenen zodra je de kamer binnenkomt, waardoor rommel wordt voorkomen.

Weet je niet welke kapstok je voor jouw huis moet kiezen? Hangende garderobe, opvouwbare garderobe, verrijdbare garderobe, legplankgarderobe... Op de markt is er een ruime keuze aan stijlen om aan je opbergbehoeften te voldoen.

In een slaapkamer kun je een deur aanvullen met een houten of stalen valet. In de slaapkamer is de kleerkast een zeer praktisch product waarmee je het kledingstuk of de outfit die je de volgende dag gaat dragen kunt opbergen.

Welk materiaal moet ik kiezen voor mijn kledingrek?

Over het algemeen worden kledingrekken gemaakt van natuurlijk of gelakt hout, of van zwart, wit of grijs metaal. Deze stevige materialen garanderen een stabiel houvast voor kleding, ongeacht het gewicht of volume.

Wat accessoires betreft, kun je je garderobe aanvullen met stoffen legplanken die gemakkelijk aan de garderoberail kunnen worden bevestigd. Voor het opbergen van schoenen kun je een plank onderin de kast plaatsen om de beschikbare ruimte te maximaliseren.

Welk kledingrek moet ik kiezen? Om je te helpen heeft ID Market de beste kledingrekken geselecteerd om je slaapkamer of hal in stijl in te richten. Ontdek een breed assortiment voordelige modellen die praktisch nut en design combineren:

  • XXL dubbele garderobekast kledingrek ;
  • Kledingrek met 182 cm lange stang;
  • Scandinavisch design kledingrek in hout;
  • Laaggeprijsde houten en imitatie metalen kledingrekken.
Portant à vêtement noir XXL
ID Market's advies bij het kiezen van een kledingrek

Welke stijl moet je kiezen voor je kledingrek?

Verzamel je zoveel kleding dat je geen ruimte meer hebt in je kledingkast en je niet weet hoe je ze moet opbergen? Om ruimte en geld te besparen is een kledingrek een praktisch en stijlvol idee. Van hout of metaal, vast of verrijdbaar met wieltjes, met of zonder legplanken... Er is een ruime keuze aan rekken die aan je behoeften voldoen.

  • Verrijdbaar rek op wieltjes

Dit product kan gemakkelijk door een kamer worden verplaatst en bestaat uit een of meer stangen om jassen en kleding aan op te hangen. Het rek is gemaakt van staal of metaal en kan in lengte en hoogte worden aangepast aan de indeling van je kamer. Zo kun je de capaciteit van het rek aanpassen aan je behoeften.

  • Het hangende rek

Dit stijlvolle ophangrek is erg in de mode in het interieurontwerp en bestaat eenvoudigweg uit een zwart metalen of koperen ophangstang met een bevestigingssysteem aan het plafond.

  • Dubbele hangers

Dit type kledingkast heeft twee horizontale stangen voor maximale opslagcapaciteit: de grootste van de twee kan worden gebruikt om lange kledingstukken aan op te hangen.

  • Rek

Met of zonder wielen, dit product voelt zich net zo thuis in een gang als in een grote garderobe. Naast je jassen kun je er schoenen, accessoires en andere kledingstukken in opbergen.

  • Vouwbare garderobe

Dit ultra-functionele product kan gemakkelijk worden opgevouwen als je het niet gebruikt, waardoor je ruimte bespaart.

Op zoek naar een perfect ontworpen entree? Ontdek andere aantrekkelijke en praktische meubels om je huis een make-over te geven:

- Garderobe voor gang
- Schoenenkast voor gang
- Opbergkist voor gang
- Nachtkastjes voor gang