Er zijn verschillende denkrichtingen als het gaat om het opbergen van paren schoenen. Sommige mensen bewaren ze in de gang zodat ze snel aangetrokken kunnen worden en de rest van het huis niet vies wordt, terwijl anderen ze liever in hun kleedkamer bewaren, en soms bestaan de twee methoden naast elkaar: schoenen die buiten het seizoen zijn opbergen in de kleedkamer en alleen de meest modieuze paren bij de hand houden. Bekijk onze ideeën voor een goed ontworpen hal.

Welke opberger moet je kiezen voor je gang?

Als je je sportschoenen altijd bij de hand wilt hebben, kun je het beste een opbergmeubel in je gang plaatsen. Zo kun je de ruimte optimaal benutten, met opbergruimte speciaal ontworpen voor je laarzen, sandalen, tennisschoenen, enz. Hoe berg je je schoenen op in de gang? ID Market deelt een aantal leuke opbergideeën.

De eenvoudigste en meest stijlvolle oplossing is kiezen voor een schoenenopberger. Ze zijn er in alle maten, passend bij jouw huis. Met lades, kastdeuren of zelfs planken kunnen opbergelementen worden ontworpen in de stijl van je keuze.

Voor een moderne entree kies je voor een industriële of Scandinavische schoenenkast. Gemaakt van hout en metaal of gewoon van hout, de schoenenkast kan ontworpen worden zoals jij het wilt, terwijl het praktisch en functioneel blijft.

De keuze voor een schoenenkast hangt niet alleen af van de beschikbare ruimte in je huis, maar ook van het aantal paren dat je moet opbergen. Als je bijvoorbeeld alleen of met een partner woont en maar ongeveer tien paar schoenen hebt, zou een meubel met 2 vakken voldoende moeten zijn.

Schoenenkasten met kanteldeuren kunnen meerdere paren schoenen opbergen in elk compartiment, zodat je zelfs je pantoffels optimaal kunt opbergen. Dankzij het hoge ontwerp maakt dit type kast vloerruimte vrij, waardoor het ideaal is voor een kleine hal. Voor extra opbergruimte kun je kiezen voor extra planken.

Deze kunnen worden gebruikt om andere schoenen of schoenverzorgingsartikelen op te bergen. Het klep- en legkastje is een van de beste ideeën om het interieur van je huis te optimaliseren en in te richten. In combinatie met een spiegel kun je je look controleren voordat je de deur uitgaat.

Je kunt het schoenenopbergmeubel aanvullen of vervangen door een bankje met een kussen. Het is perfect om je favoriete paar schoenen aan te trekken voordat je de deur uitgaat, zonder je rug te bezeren.

Voor een goedkoop en trendy schoenenrek moet je bij ID Market zijn! De voordelige professional heeft het perfecte meubel voor je entree geselecteerd: wit, eiken of beuken effect, grijs, enz.

Organisatietip: wijs een schoenenvak toe aan elk gezinslid. Woon je alleen? Een vak voor elk seizoen of type schoen.

Étagère à chaussures noire en métal dans l’entrée
Hoe berg je je schoenen op in de gang?

Schoenen in de kleedkamer: hoe berg je ze op?

De kleedkamer grenst aan de slaapkamer, of ligt er direct in, en is een aparte ruimte in huis die gewijd is aan je outfits. Naast een kledingkast heb je ook schoenenopbergruimte nodig. ID Market heeft vast en zeker het juiste product voor jou.

Een houten of stoffen bankje dat dienst doet als kist kan verschillende dingen doen: je kunt je schoenen opbergen in de kist en het bankje gebruiken als zitplaats om je mooiste paar pumps aan te trekken. Niet slecht, hè? Het is ook een kans om een andere kleur te kiezen dan zwart of wit! Voeg een vleugje kleur toe aan je slaapkamer met een kleurrijk opbergbankje, met lades of een kist.

Als je kleedkamer het toelaat, zijn schoenenrekken ideaal om de sportschoenen van de dag in één oogopslag te kiezen. Met deze hoge planken kunt u spullen efficiënt opbergen zonder ruimte te verspillen. Bij ID Market kunt u modulaire rekken online bestellen. En dankzij de snelle verzending hoef je geen weken te wachten om ruimte te maken in je kledingkast.

Ruimtebesparend idee: gebruik plastic organisers om meer schoenen op alle niveaus op te bergen.

Opruimen is ook een kwestie van onderhoud. Goed onderhouden paren schoenen vragen minder onderhoud en gaan langer mee. Om ze te beschermen kun je ze opbergen in hun originele doos, maar dat is niet erg aantrekkelijk.

Waarom kies je dan niet voor de juiste schoenendozen? Deze discrete schoenendozen zien eruit als lades en houden je mooiste schoenen stofvrij. ID Market, experts in opbergideeën, bieden schoenendozen met een plastic venster zodat je in één oogopslag kunt zien welke schoen er in de doos zit.

Nu uw schoenen goed georganiseerd zijn, per seizoen of kleur, kan ID Market u de juiste opbergoplossing voor uw huis bieden: vestiaire voor uw jassen, kleine consoles voor de ingang, opbergkisten, kledingrekken, enz. Profiteer van de thuislevering om uw huis een make-over te geven!