De garderobe maakt een comeback in de inkomhal. Of het nu een multifunctioneel meubelstuk is of een combinatie van verschillende stukken, de garderobe maakt het gemakkelijk om de jas en schoenen van het seizoen binnen handbereik op te bergen.

Dankzij de gidsen van ID Market kun je een antwoord vinden op de vraag hoe je je hal inricht Welk meubilair moet u kiezen, welke opbergruimte moet u prioriteit geven, moet u kiezen voor één multifunctioneel meubel of voor meerdere meubelen die elkaar aanvullen? ID Market kan u helpen bij het ontwerpen van uw garderobe.

Waarom kiezen voor een vestiaire?

Of uw huis nu een echte hal heeft of een eenvoudige gang die naar de andere kamers leidt, een garderobe biedt op elk moment van het jaar praktische opbergruimte. De vestiaire combineert een ruimte voor schoenen, een garderobe voor jassen en soms een console voor bijvoorbeeld je sleutels.

Als de kinderen thuiskomen van het spelen in de tuin of als je terugkomt van kantoor na een fikse regenbui... in de garderobe kun je je natte of vuile spullen opbergen zonder het risico te lopen dat ze in de rest van het huis druppelen. Als het goed georganiseerd is, is het een effectieve manier om ruimte te besparen in de kleedkamer van je slaapkamer en seizoenskleding binnen handbereik te houden.

Creëer een garderobekast die aan uw behoeften voldoet

Met ID Market kunt u de perfecte opbergruimte voor uw hal creëren. Volg ons advies om een design garderobekast te creëren die bij uw interieur past. Welke meubels moet u kiezen? Wij vertellen u alles wat u nodig hebt om uw eigen goedkope garderobe voor de entree te creëren.

Welke meubels moet je kiezen voor je garderobe?

Om perfect functioneel te zijn, moet een garderobe bij de ingang of in de gang over een aantal elementen beschikken. Je moet jassen kunnen ophangen voor het hele gezin, van kinderen tot volwassenen, en schoenen, tassen en accessoires zoals mutsen en sjaals voor de winter kunnen opbergen. Om aan deze verschillende behoeften te voldoen, zijn hier de essentiële elementen voor de hal:

  • Een garderobe
  • Pinnen
  • Planken of schoenenrekken
  • Een bank met opbergruimte
  • Een vrijstaande spiegel


Multifunctionele meubels besparen een hoop ruimte! Denk aan een bank met opbergruimte, in de vorm van een kist, laden of een opbergplank. Voor kleine ruimtes geven we de voorkeur aan hoge kasten zoals een kleerkast met een klein oppervlak.

Bovendien kun je met meubels met deuren je spullen verbergen voor gasten! ID Market biedt een breed scala aan producten om aan je opbergbehoeften te voldoen, allemaal aan huis geleverd.

Tip: met een zelfklevende spiegel die je aan de binnenkant van de deur van een kleerkast of kast plakt, kun je je kleren controleren net voordat je de deur uitgaat, zonder dat de kamer rommelig wordt.

Entrée aménagée avec banc, patères pour les manteaux et étagère à chaussures
Een vestiaire creëren in je inkomhal

Welke stijl garderobe moet ik kiezen voor mijn hal?

Er zijn evenveel stijlen en kleuren als er ingangen zijn! Als je entree direct communiceert met de rest van het huis, is het beter om een bepaalde consistentie in stijl te behouden. Als je woonkamer bijvoorbeeld een tafel met een industrieel ontwerp heeft, kun je een metalen garderobe in je garderobe plaatsen.

Voor een minimalistisch interieur vermijd je meubels die te opzichtig zijn. Houten meubels, zoals beuken of eiken, of elegant wit zijn het beste. Als je kleur wilt, gebruik het dan spaarzaam, bijvoorbeeld met een kussen in mooi blauw of geel.

Voor een moderne, trendy look gaat er niets boven Scandinavische of industriële meubels! Van houten schoenenrekken tot metalen rekken, je halmeubels hebben niets te maken met een oude massief eiken kast. Kies een meubel dat zowel discreet als nuttig is.

Als de gangruimte gescheiden is van de eetkamer en de rest van het huis, laat dan je designwensen de overhand nemen. Verschillende goedkope garderobekasten kunnen de spullen van elk gezinslid herbergen. Er zal geen ruzie meer zijn tussen de kinderen, die elk hun schooltas, jas en hoed in hun eigen kleine garderobe zullen vinden. Je kunt ze zelfs een doe-het-zelf-activiteit aanbieden om de deuren te personaliseren met hun naam.

Om een moderne garderobe te creëren, biedt ID Market je elegante en trendy meubels tegen lage online prijzen. Kies voor thuisbezorging en creëer een garderobe door de meubels van je keuze te combineren: console, garderobekast, kast, bankje, schoenenrekken... In zwart, wit, hout of grijs, kies je favoriete kleur en verlevendig de inrichting van de vestibule met een goed geplaatste spiegel of een rek dat je kunt verplaatsen naar je kleedkamer of zelfs de badkamer.

Lay-out tip: gebruik elke beschikbare ruimte! Een designkapstok past gemakkelijk in een hoek. Sommige modellen zijn gemaakt van hout of metaal en hebben tussenbakjes voor bijvoorbeeld een sleuteletui.

Er zijn nog veel meer goedkope meubels waarmee je een functionele en stijlvolle entree kunt maken zonder je zorgen te maken over je budget:

- Schoenenkasten
- Entree consoles
- Opbergbanken
- Kledingrekken