Heb je besloten om de salontafel in je kleine woonkamer te vervangen? Dit tafeltje draagt bij aan de sfeer van de kamer. Het kan de stijl en inrichting van je huis veranderen. Welke criteria moet je volgen om de juiste salontafel te vinden? Identificeer je behoeften: grootte, vorm, stijl... De keuze is gemakkelijker als je je verwachtingen hebt bepaald. Heb je er genoeg van om vrienden op je schoot te ontvangen? De nesting salontafel is ideaal voor kleine ruimtes. Deze trendy salontafel heeft meer dan één voordeel bij het inrichten van je woonkamer. Ontdek hoe de salontafel met nesten werkt in kleine ruimtes.

Decoratie: salontafels met nesten zijn erg praktisch

Op zoek naar een voordelige salontafel met n esten voor je nieuwe huis? Deze moderne salontafel staat bekend om zijn functionaliteit. Je hoeft je dus geen zorgen te maken over hoe je de salontafels met nesten moet indelen. Je kunt ermee doen wat je wilt!

Met een salontafel kun je ongelooflijk veel ruimte besparen in je woonkamer of naast je bed. Ja, deze kleine salontafels kun je naar wens samenstellen en indelen. Deze ruimtebesparende functie is perfect voor het inrichten van een kleine woonkamer. En je kunt beweging creëren.
De salontafels bewegen mee met de activiteiten in je huis. Hun mobiliteit bepaalt het tempo in je huis.

Wist je dat? Sommige salontafels hebben wieltjes zodat ze nog sneller uit elkaar kunnen worden gehaald. Andere salontafels hebben opklapbare bladen om ze gemakkelijk op te bergen.

Nesttafels kunnen worden aangepast aan al je behoeften.

Dans un salon blanc, un canapé en bois aux larges coussins blancs est placé derrière des tables gigognes en métal doré. Sur le plateau, on voit un vase en porcelaine blanche
Hoe kies je een salontafel met nesten voor een kleine woonkamer?

De salontafel met nesten: de bondgenoot van kleine kamers

Gestapeld in de woonkamer, aan het uiteinde van de bank of naast het bed in de slaapkamer, kunnen nesttafels naar wens worden gebruikt. Krijg je 's avonds vrienden over de vloer, maar heb je een mini-eetkamer? Geen probleem! Nesttafels zijn gemakkelijk te plaatsen en te verplaatsen. Je hebt genoeg ruimte voor een gezellige avond met vrienden. Met nesttafels investeer je de ruimte die je nodig hebt wanneer je die nodig hebt.

Deze zeer mobiele meubelstukken zijn altijd in beweging en daarom bijzonder geschikt voor kleine kamers. In sets van twee of drie tafels kunnen ze verschillende functies hebben. Gebruik de tafel met het grootste blad als een echte salontafel. De andere, vaak kleinere, tafels kunnen worden gebruikt als bijzettafels. Zet er snacks, boeken of een kaars op. De verschillende bladen kunnen op allerlei manieren gecombineerd worden. Laat je fantasie de vrije loop!

De nesttafel past zich aan alle stijlen aan

Glas, metaal, rechthoekig of vierkant, de nesttafel kan worden aangepast aan elke stijl. Je kunt kiezen uit een breed scala aan materialen, vormen en kleuren. Laten we samen een kijkje nemen.

De verschillende kleuren van nesttafels

Hou je van de Scandinavische stijl voor je woonkamer? Ben je verleid door wit gelakte Scandinavische tafels? Denk dan eens aan een witte salontafel met mangohouten poten. Het is perfect voor de Scandinavische sfeer die je in je woonkamer wilt brengen. Massief eikenhout is ook een houten optie, maar heeft een hoger budget. Wit brengt licht in je eetkamer.

Geef je de voorkeur aan zwart? Industriële tafels van metaal of staal geven je eetkamer een moderne uitstraling. Mangohout en metalen nesttafels geven een industriële uitstraling. Ruwe materialen zoals massief eiken of staal komen in donkere kleuren. Metalen en houten salontafels geven de woonkamer echter een authentieke sfeer.

De 4 belangrijkste types salontafel met nesten

VoordelenNadelen
Houten nesttafel- Stevig
- Scandinavische uitstraling
- Geschikt voor verschillende stijlen
- Verschillen afhankelijk van de gekozen houtsoort, inclusief kosten
De metalen nesttafel- Stevig
- Industriële uitstraling
- Geschikt voor verschillende stijlen
- Verschillen afhankelijk van de gekozen metaalsoort, inclusief kosten
De kunststof nesttafel- Lichtgewicht
- Lage prijs
- Gebrek aan duurzaamheid
- Laag gewicht
De glazen nesttafel- Elegant ontwerp
- Geschikt voor verschillende stijlen
- Hogere kosten
- Breekbaar



Weet u niet zeker welke vorm u moet kiezen voor uw nesttafel? Vierkant, rond, ovaal of rechthoekig? ID Market heeft ideeën voor design en praktische salontafels: grote salontafels, opklapbare salontafels of salontafels met opbergruimte.

Op zoek naar een salontafel met industrieel design, een salontafel met Scandinavisch design of een salontafel met vintage design? Op IDMarket.com vind je ook alles over de verschillende stijlen salontafels zodat je de beste keuze kunt maken. We houden rekening met je mening. Geniet van snelle verzending en levering aan huis.