Heb je een salontafel nodig maar heb je niet genoeg ruimte in je flat? Dan is een salontafel met opbergruimte precies wat je nodig hebt! Eenvoudig of verfijnd, salontafels met opbergruimte zijn er in alle stijlen. Je hoeft geen compromissen te sluiten op het gebied van design. Veel salontafels met opbergruimte zijn ontworpen om even mooi als functioneel te zijn. Weet je nog steeds niet welke salontafel ideaal is voor jouw woonkamer? Bekijk onze koopgids voor salontafels om het juiste meubelstuk voor jouw behoeften te vinden.

Salontafels met opbergruimte: de truc voor meer ruimte in de woonkamer

Ben je op zoek naar een goedkope en functionele salontafel? Een salontafel met opbergruimte is een geweldige bijzettafel. Het helpt om je woonkamer georganiseerd te houden.

Als de eetkamer klein is, kan het rommelig aanvoelen. De salontafel met opbergruimte maakt optimaal gebruik van de ruimte. Dit ingenieuze meubelstuk is een grote aanwinst voor kleine kamers in je huis: slaapkamer, woonkamer, enz. Het is heel praktisch en kan overal worden neergezet waar je maar wilt om je spullen gemakkelijk op te bergen. Het resultaat is een opgeruimde woonkamer met een gezellige sfeer.

Hoe kies je een salontafel met opbergruimte voor je woonkamer?

Flessen, boeken, elektronische accessoires... Er slingert altijd wel iets rond in de woonkamer. Een salontafel met opbergruimte helpt je daarbij. Voordat je dit nieuwe meubelstuk koopt, moet je inventariseren welke producten en/of voorwerpen je wilt opbergen.

Een salontafel met een opklapbaar blad is handig om flessen in op te bergen en ze eruit te halen bij het aperitief. Ben je een literatuurliefhebber? Een salontafel met laden is praktischer voor het opbergen van boeken en tijdschriften. Je kunt meer boeken efficiënter opbergen. En ze zijn gemakkelijk terug te vinden om prettig te kunnen lezen.

Vierkant, rechthoekig of rond, de salontafel neemt de vorm aan die het best past bij de voorwerpen die erin zitten.

Table basse blanche et grise sur pieds en métal. Elle comporte une niche blanche et un tiroir gris
Een salontafel met opbergruimte kiezen

Salontafels met opbergruimte: handig alledaags meubilair

Salontafels met opbergruimte zijn gemakkelijk toegankelijk. De positie in de kamer maakt de inhoud gemakkelijk toegankelijk. Je hoeft niet heen en weer te lopen om je spullen te vinden. Ze zijn allemaal op één plek: de salontafel met opbergruimte. Deze bijzettafel heeft het allemaal!

Daarom is het belangrijk om er de juiste plaats voor te kiezen. In de woonkamer, aan het uiteinde van de bank... de rechthoekige salontafel is zowel uitnodigend als ingenieus. In een gezellig interieur kan je samen met je familie en vrienden quality time doorbrengen.

Goed om te weten: de salontafel met nesten is erg trendy. In sets van twee of drie vormen ze een set tafels met opbergruimte. Ruimtebesparend!

Salontafel met opbergruimte & moderne inrichting: elke stijl is mogelijk

Een salontafel met opbergruimte kan een essentieel onderdeel van je interieur worden. Met zijn moderne design en brede kleurenpalet is de salontafel een geweldige aanvulling voor elke woonkamer. Hij is functioneel, maar ook stijlvol.

Verschillende materialen voor salontafels met opbergruimte

  • Hout: dit stevige, edele materiaal heeft een Scandinavische uitstraling. Massief eiken of mdf, de prijs varieert afhankelijk van het hout dat je kiest.
  • Metaal: een robuust materiaal bij uitstek, metaal is perfect voor een industrieel ontwerp. Smeedijzer of staal, de kwaliteit van de producten gaat hand in hand met de prijs.
  • Glas: dit elegante materiaal staat ook bekend om zijn breekbaarheid.
  • Kunststof: stevig, kunststof heeft de neiging om na verloop van tijd niet goed te verouderen.

Wat stijlen betreft, zijn er geen grenzen aan de kleuren waaruit je kunt kiezen

Wil je een tafel met een wit opklapbaar blad voor een heldere sfeer? Dan zit je goed. Wit past perfect bij de Scandinavische stijl. Ben je een fan van moderne stijl en zwart? Een vierkante salontafel met zwart gelakte poten geeft je woonkamer een chique uitstraling. Hedendaagse salontafels zijn er in veel verschillende kleuren. Deze praktische en aantrekkelijke meubels zijn een geweldige aanvulling op je interieur. Een brede waaier aan kleuren om uit te kiezen!

Enkele tips om een salontafel met opbergruimte te kiezen

Zin in een vintage ronde salontafel? Wil je een Scandinavische ronde salontafelkopen? Maar je partner geeft de voorkeur aan een industriële ronde salontafel... Dus je twijfelt nog over de volgende vorm salontafel en de diepte van de salontafel.
En dat is normaal! Er zijn veel modellen om uit te kiezen, waaronder salontafels met opklapbare planken en stapelbare salontafels. Er is een enorme keuze aan salontafels om uit te kiezen. Bezoek IDMarket.com om de salontafel van je dromen te vinden tegen een lage prijs. We bieden geen gratis levering. Maar we garanderen wel een snelle levering van onze laaggeprijsde salontafels. Je bestelling wordt zo snel mogelijk bij je thuis bezorgd, afhankelijk van de beschikbaarheid van de voorraad.