Een oprolbaar privacyscherm is de ideale oplossing als je op zoek bent naar effectieve bescherming tegen nieuwsgierige blikken en de grillen van het weer zonder een muur te hoeven bouwen of een schutting te plaatsen. Het principe: een verduisterend zijgordijn dat opengaat wanneer je maar wilt. Dit type product kan ook worden gebruikt om te voorkomen dat jonge kinderen bijvoorbeeld een zwembad binnengaan.

Bescherm jezelf in een handomdraai tegen wind, zon en andere mensen op je terras of balkon. Eenvoudig te installeren, je kunt kiezen tussen wand- of vloerbevestiging. Praktisch, het oprolbare scherm is ook een designelement in je tuin. In zwart, antracietgrijs of gekleurd, kies het model met de afmetingen van uw keuze en in een kwaliteitsmateriaal met de hulp van ID Market. Vind al onze informatie over privacyschermen.

Praktisch: de oprolbare zijluifel

U hoeft geen muur te bouwen of een schutting te plaatsen om uw tuin uit het zicht te houden. Kies voor een verduisterend zijluifel met een doek dat naar wens kan worden ingeschoven. Multifunctioneel, met dit scherm kun je jezelf beschermen tegen nieuwsgierige blikken, maar ook tegen de wind, de zon en zelfs om de toegang tot je zwembad te blokkeren als je jonge kinderen hebt.

Dit product is kinderlijk eenvoudig te installeren en werkt net zo goed op een terras of balkon. Afhankelijk van het model heb je de keuze tussen wand- of vloerbevestiging. Wat het type bevestiging ook is, om het nog gemakkelijker te maken om het zonnescherm te installeren, moet je weten dat de schroeven vaak bij het product worden geleverd.

Een sterk oprolbaar scherm

Om een uitklapbaar buitenscherm sterk te maken, moet het gemaakt zijn van een kwaliteitsmateriaal. Kies een product met een polyester coating voor het luifeldoek. Flexibel en robuust, polyester is ook een perfect verduisteringsmateriaal dat bestand is tegen de elementen (wind, regen en zon). Er is dus geen risico dat de kleur van je schermdoek na verloop van tijd vervaagt.

Wat het materiaal van de staander betreft, kies je best voor een aluminium model. Een aluminium paal is bestendig en onderhoudsvriendelijk en heeft het voordeel dat hij licht is en dus gemakkelijk te verplaatsen - het principe van het oprolbare scherm. Voor een optimale kwaliteit biedt een aluminium en epoxy behandelde ijzeren paal een betere bescherming tegen vocht.



Brise-vue rétractable pour un balcon-terrasse
Alles wat u moet weten om een oprolbaar scherm te kiezen

Een design oprolbaar privacyscherm

Het installeren van een privacyscherm in je tuin hoeft de esthetiek van je terras niet te bederven. Met het mechanisme om de zonwering naar believen te openen en te sluiten, kun je met een oprolbaar scherm het uitzicht naar believen blokkeren of vrijmaken. Rol de zijzonwering gewoon uit tot de gewenste lengte. Het oprolbare scherm is multifunctioneel en kan ook worden gebruikt om de toegang tot een deel van de tuin of rond een zwembad te verhinderen.

Heb je een paar meter doek nodig om je balkon privé te houden? Dan is een oprolbaar zonnescherm het product voor jou! De zijluifel heeft de perfecte afmeting. Afmetingen naar wens: tot 3 meter lang voor een enkel model en 6 meter lang voor een dubbel model.

De hoogte speelt ook een beschermende rol. 160 cm is de meest voorkomende hoogte in voorraad. U kunt echter ook gemakkelijk een luifel op voorraad vinden met een hoogte van 180 cm of zelfs 200 cm.

De producten van vandaag hebben een zeer elegant design. Stem de kleur van het doek van het scherm af op die van je tuinmeubelen, ramen of hekwerk. Zwart en antraciet zijn tegenwoordig erg in de mode. Kies voor een polyester doek (een zeer resistente coating) in zwart of antracietgrijs om je tuin een modern tintje te geven. Maar als je een lichter model verkiest, zijn wit en taupe ook een goede keuze.

Welk type privacyscherm moet ik kiezen?

Hoe kies ik een privacyscherm?
Onze tips voor het afschermen van uw balkon?
Onze tips voor het kiezen van een privacyscherm voor uw terras
Hoe kies ik een privacyscherm voor een schutting?

Hoe kies ik een privacyscherm?

Koopgidsen over de kenmerken van een privacyscherm
Ons advies voor het installeren van een privacyscherm