Privacy is essentieel als je je thuis wilt voelen in je tuin, op je terras of op je balkon. Hoe kun je je verbergen voor de buren? Een verduisteringsscherm is de ideale oplossing en beschermt je niet alleen tegen de buren, maar ook tegen wind en zon. Op rol, in doek, in panelen of in verduisteringskits, van groen tot antraciet, IDMarket biedt u een ruime keuze aan hoogwaardige privacyschermen, uit voorraad leverbaar in de koopgids voor privacyschermen om u te helpen bij uw keuze.

Kleur en lichtheid met schermen van stof of gaas

Een product met de beste prijs-kwaliteitverhouding is ongetwijfeld het doek of het net. Dit product wordt verkocht op rollen van enkele meters lang en wordt geleverd met een bevestigingskit.

Wat design betreft, is polyethyleen doek of gaas het ideale privacyscherm dat lichtheid en kleur toevoegt aan je tuinafscheiding. Polyethyleen is perfect te verbergen en heeft veel voordelen. Polyethyleen is slijtvast, gemakkelijk te onderhouden en ziet er ook nog eens geweldig uit. De dagen van groen of antracietgrijs zijn voorbij, er zijn nu een heleboel kleuren uit voorraad leverbaar. En waarom probeert u geen "trompe-l'œil" stof met het uiterlijk van een stenen muur of plantenhaag?

Voeg groen toe aan je omheining met een kunstmatige haag

Een andere oplossing als je genoeg hebt van houtskoolgrijs en wat kleur aan je omheining wilt toevoegen: kunsthagen. Kunsthagen worden verkocht op rol, compleet met bevestigingsmateriaal, en bedekken meerdere meters omheining. Ze kunnen in een handomdraai worden geplaatst: een beetje draad en de haag staat! Er is tegenwoordig een ruime keuze aan kwaliteitsproducten verkrijgbaar die er echt uitzien.

Merk op dat de mate van afscherming die dit type scherm biedt, varieert naargelang de dichtheid van het gebladerte in de haag: hoe dichter het gebladerte, hoe groter het afschermingseffect.



Un brise-vue en toile effet matière mur de pierre protège une terrasse du vis-à-vis
ID Market adviseert u over de beste keuze voor uw privacyscherm

Canisse voor een natuurlijke uitstraling

Hoe kunt u uw terras verbergen voor de buren? Een van de populairste privacyschermen voor terrassen is de canisse. De fijne houten latten creëren een warme, exotische sfeer. Dit type privacyscherm is gemakkelijk te installeren en kan eenvoudig met ijzerdraad worden bevestigd aan het gaas van je schutting, balkonreling of terraspergola.

Houten schermen worden gemaakt van bamboe, riet of heide, maar let op: hout heeft de neiging om donkerder te worden na verloop van tijd. Voor minder onderhoud kies je beter voor PVC dan voor hout. Een kunststof (PVC) canisse van goede kwaliteit is een stevig product met een ruime keuze aan beschikbare kleuren: wit, zwart, groen en antraciet..

Elk product wordt verkocht op rollen van enkele meters en heeft variabele afmetingen. Je hoeft alleen maar te beslissen welke lengte en hoogte het beste bij je past.

Verduisteringspanelen: privacyschermen met houten lamellen

Als je je afvraagt hoe je een terras aan het zicht kunt onttrekken, ben je hier aan het juiste adres Alle experts zullen het je vertellen: verduisteringspanelen. Om een laag muurtje te verfraaien, een terras af te bakenen of een omheining te creëren, geven panelen met houten latten een elegante decoratieve toets aan je tuin. Dit type privacyscherm is niet alleen esthetisch mooi, het is ook een kwaliteitsproduct. De stevige, verduisterende panelen zijn perfect om je te beschermen tegen de wind en tegen de inkijk van de buren.

Elk verduisteringspaneel wordt verkocht in een kit met houten latten, palen en bevestigingsmateriaal. De lamellen worden regel voor regel achter elkaar gemonteerd. Zoek de juiste hoogte en lengte voor uw omheining en voeg zoveel kits toe als u nodig hebt in een rechte lijn of onder een hoek om uw omheining uit te breiden tot de gewenste lengte.

Kies panelen met PVC houten latten voor onderhoudsgemak. PVC-panelen zijn in meer kleuren uit voorraad leverbaar, maar de meest voorkomende zijn antraciet en wit.

Verduisteringspakketten: privacyschermen met harde PVC lamellen

De verduisteringskit is een privacyscherm dat speciaal ontworpen is voor harde omheiningen. Verduisteringspakketten zijn eenvoudig te installeren en bestaan uit kleine PVC lamellen die in de mazen van de omheining worden geschoven. Alle accessoires die nodig zijn voor de installatie zijn inbegrepen in de kit: stijve lamellen en bevestigingsclips. Het enige wat je nog moet doen, is de stijve lamellen in het gaas weven en ze vervolgens op de juiste hoogte afknippen. Doe dit voor elk paneel over de hele lengte van je tuinafscheiding.


Welk privacyscherm kiezen?

- Hoe kiest u een balkonscherm?
- Hoe kiest u een privacyscherm voor uw terras?
- Hoe kiest u een privacyscherm voor een schutting?
- Hoe kiest u een oprolbaar privacyscherm?

- Wat is een privacyscherm?
- Hoe kies ik een verduisteringsscherm?
- Welk scherm moet ik kiezen om bestand te zijn tegen de wind?


Hoe kies ik een privacyscherm?

- Hoe kies ik de juiste afmetingen voor mijn privacyscherm?
- Hoe installeer ik een privacyscherm?