Een design slaapbank nodig? Deze slaapbank is erg praktisch met zijn omkeerbare ontwerp. Het is meer dan een zitbank, het geeft je een bed met een echte slaapplaats. Soms zit er zelfs een opbergbox bij. Slaapkamer, woonkamer... De omkeerbare slaapbank is overal thuis. Volg onze gids voor het kiezen van de juistebank voor je toekomstige slaapbank! Alle criteria die je nodig hebt om de beste keuze te maken zijn slechts een klik van je verwijderd. U zult dol zijn op uw volgende design slaapbank!

Het juiste type slaapbank kiezen: de verschillen om op te letten

Op zoek naar een goedkope slaapbank? Er is een ruime keuze om uit te kiezen. Voordat je aan de slag gaat, zijn er een paar dingen waar je rekening mee moet houden. Er zijn twee slaapbanken bij uitstek: de BZ en de clic-clac.

Dit zijn hun belangrijkste kenmerken:

BZ Clic-clac
Klassieke bank met zitbankSofa uit één stuk
Stoelonafhankelijk leunsysteemStoelafhankelijk relaxsysteem
Opklapbed met matrasOpgevouwen matras met hoes
DuurderVoordeliger


Deze twee slaapbanken hebben allebei voor- en nadelen. Je keuze hangt af van je behoeften. Wil je extra slaapruimte in de logeerkamer? Dan is de slaapbank de oplossing. Vraag je je af welke bank je moet kiezen om dagelijks te slapen? Denk dan aan de BZ bank! In alle gevallen verlies je geen tijd met het openen van je omkeerbare sofa. Deze omkeerbare sofa's zijn snel te openen en besparen opmerkelijk veel ruimte.

Ontdek de verschillende stijlen van omkeerbare sofa's

Heb je genoeg van je beige chaise longue in de hoek?

Wil je een echt trendy omkeerbare sofa kopen? Bekijk onze selectie stijlen die bij je interieur passen!

  • De slaapbank in Scandinavische stijl:
    voor een Scandinavisch design kies je een lichtgekleurde houten bank. De stof kan wit, beige of bruin zijn, zolang het materiaal maar doet denken aan de natuurtinten.
  • De slaapbank in industriële stijl:
    is gemakkelijk aan te kleden met een antracietzwarte of bruine stof. Leer past goed bij dit type bank. Wit kan ook worden gebruikt voor een bank.
  • De omkeerbare sofa in vintage stijl:
    Dit tijdloze ontwerp is versierd met felle kleuren. Een omkeerbare sofa in rode of zwarte stof past goed bij leer, een favoriet materiaal voor vintage design.
Dans un grand salon avec parquet, un long canapé gris clair semble moelleux et douillet. Il y a un coussin et un livre sur la banquette
De juiste slaapbank kiezen

Comfortabel sofaschuim: Welke dichtheid voor een slaapbank?

Hoe weet je of een slaapbank comfortabel is? Het antwoord ligt in het schuim. Het type vulling op de slaapbank bepaalt het comfort.

Er zijn drie soorten schuim: polyester, polyurethaan met hoge dichtheid en polyurethaan met hoge weerstand. Fluweel, microvezel... Het maakt niet uit waar de stof van gemaakt is, het is de dichtheid die telt. Hoe groter de dichtheid van het schuim, hoe comfortabeler je je voelt op je sofa of chaise longue.

Hoe zit het met de matras van de bank? Een BZ biedt een bepaald comfortniveau met zijn matras die onafhankelijk is van de zitbank. Bovendien is de matras vaak dikker, omdat hij aan de structuur is toegevoegd. De clic-clac, waarvan de zitting ook de matras vormt waarop je slaapt, kan een geweldig extra bed zijn. Hij is heel praktisch met zijn ingebouwde matras en kan snel worden geopend voor een goede nachtrust. Het is ook voordeliger. Aan jou de keuze!

De juiste sofa kiezen: ontdek meer met ID Market

Wat is er mooier dan een comfortabele designbank in uw woonkamer? Maar u hebt uw zinnen gezet op een kleine sofa, perfect voor in een hoekje? Het een staat het ander niet in de weg! Op IDMarket.com vind je een voorraad zitbanken voor al je wensen. En alle stijlen zijn op voorraad: rechte sofa's, Zweedse sofa's, perzikhuid sofa's..

Een bank installeren in een eetkamer betekent dat je er jaren mee vooruit kunt. Met een geïntegreerde commode kan hij ook worden gebruikt om op te bergen. Daarom raden we je aan om de tijd te nemen om hem zorgvuldig uit te kiezen.

Wil je een leren bank of een bank van microvezelstof reinigen? Op IDMarket.com vind je slaapbanken die gemakkelijk schoon te maken zijn. Ze zijn ontworpen om je het leven gemakkelijker te maken.

En hoe zit het met de levering? Je product wordt snel verzonden, zolang de voorraad strekt. Eén klik en uw meubelen worden bij u thuis geleverd.

Uw mening telt bij ID Market. Onze lage prijzen garanderen u designmeubelen tegen een lage prijs. Bedden, fauteuils of rechte banken, onze hele voorraad staat klaar om aan uw wensen te voldoen. Tot slot nodigen wij u uit om uw bank te recyclen.