De ultra-trendy bedstee combineert optimaal comfort voor een goede nachtrust met extra opbergruimte, die erg gewild is in een kleinere slaapkamer. Hoe vind ik een goed bed? Tussen de verschillende soorten bedden die vandaag de dag op de markt zijn, is de bedstee een van de toonaangevende modellen in het hedendaagse meubilair. Hoe kies je een bed met boomstam? Of u nu op zoek bent naar een bed met boomstammen voor volwassenen of kinderen, met opening aan de zijkant of aan de voorkant, de afmetingen, de stijl van de box of de lades: ID Market geeft u alle informatie die u nodig hebt om het meest geschikte product te kiezen. Een bed stee van ID Market kopen die zowel functioneel als aantrekkelijk is, is de oplossing voor een opgeruimd interieur en rustigere nachten tegen een lage prijs!

De voordelen van een bedstee

Er is een reden waarom boomstambedden zo populair zijn bij huiseigenaren! Dit type bed is verkrijgbaar in verschillende maten en biedt een aantal voordelen. De boxspring is zowel stijlvol als praktisch en bestaat uit een bodem waarop de matras ligt en een grote opbergruimte. Een bijzonder winnende combinatie voor krappe slaapkamers!

  • Bespaart kostbare ruimte:

    een van de meest gewaardeerde kwaliteiten van de bedstee is het feit dat hij een grote, gemakkelijk toegankelijke extra opbergruimte biedt. De perfecte plek om ongebruikt beddengoed (kussens, lakens, extra dekens), persoonlijke bezittingen of zelfs speelgoed in de kinderkamer op te bergen. Deze opbergbox maakt het snel en gemakkelijk om de rommel in je huis op te ruimen, zonder dat het toevoegen van opbergmeubels zoals ladekasten of kledingkasten kostbare leefruimte in beslag neemt.

  • Optimaal comfort:

    een bedstee met lattenbodem en een kwaliteitsmatras (schuim, latex, enz.) geeft je het beste comfort voor een verkwikkende nachtrust. Een goed bed is een garantie voor herstel en een goede nachtrust. De stabiele, stevige structuur van de bedstee garandeert de best mogelijke ondersteuning voor een rustige nachtrust.

  • Een decoratieve aanwinst:

    dankzij de strakke lijnen en verborgen opbergruimte onder de bodem brengt de bedstee een vleugje design in je slaapkamer. Voorbij zijn de dagen van plastic kratten onder het bed, waardoor je slaapkamer er soms rommelig en verwaarloosd uitziet. De bedstee laat niets van je persoonlijke spullen (schoenen, kleding, beddengoed, speelgoed) zichtbaar, zodat je slaapkamer altijd brandschoon is. Bovendien laat de bedstee, in tegenstelling tot een inbouw- of opklapbed, de kamer zijn slaapfunctie behouden.

Lit coffre en bois blanc
De bedstee combineert veel opbergruimte met een comfortabel bed. Het is niet alleen uiterst praktisch, maar ook stijlvol en functioneel

Welke maat moet je boomstambed hebben?

Slim en stijlvol, boomstambedden zijn er nu in veel verschillende maten en afmetingen. Bedden met een of twee slaapplaatsen zijn geschikt voor jong en oud. Voor maximaal comfort moet je de afmetingen van je bed zorgvuldig kiezen. Niets is vervelender voor lange mensen dan met hun voeten boven het bed uit te steken!

De juiste maat voor een volwassen onderschuifbed

Met z'n tweeën van bed wisselen? Vergeet niet de mening van je partner te vragen voordat je een nieuw bed koopt. Pas de lengte van je hoogslaper aan je lengte aan. Je moet minstens 15 centimeter laten tussen de uiteinden van je voeten en het bedframe. Wil je nog comfortabeler liggen en je partner niet in de weg zitten? Kies dan voor een bedstee met een boxspring en een matras van 160 x 200 cm. Je kunt ook kiezen voor een onderschuifbed met twee onafhankelijke matrassen om onafhankelijk van elkaar te slapen.

De grootte van een onderschuifbed voor kinderen

Een stapelbed is vooral populair in kinderkamers, omdat het tegelijk een comfortabel bed en een speelgoedkist is. Het bespaart ruimte en betekent dat je niet hoeft te investeren in extra opbergboxen of extra meubilair. Voor het comfort van je kind kies je beddengoed van goede kwaliteit en een bed dat groot genoeg is in de breedte en de lengte. De afmetingen zijn gelijk aan die van een eenpersoonsbed voor volwassenen, 90 x 190 centimeter. Wees echter voorzichtig met de hoogte als je kind nog klein is. Om het risico op vallen te verminderen, kan het boomstambed worden uitgerust met beschermende barrières. Voor een overgang tussen een ledikant en een volwaardig bed kun je kiezen voor een juniorbed van 70 x 160 cm.

Welk type opening moet je kiezen voor je bed?

Er zijn verschillende manieren om je bed te openen en bij de inhoud te komen. Zorg ervoor dat je het openingssysteem aanpast aan de beschikbare ruimte in je slaapkamer.

  • Vooropening box :

    Je kofferbed kan aan de voorkant worden geopend met behulp van een hefsysteem, zoals een bodem uitgerust met hefkrikken die heel gemakkelijk omhoog en omlaag kunnen worden gebracht.

  • Zijwaarts te openen box :

    Uw kofferbed kan ook aan de zijkant worden geopend, dankzij een schuifsysteem. De opbergruimte kan bestaan uit een enkele brede lade of meerdere laden aan weerszijden van het bed. Als je voor deze oplossing kiest, zorg er dan voor dat je de beschikbare ruimte aan beide kanten opmeet.

Talrijke kleur- en stijlopties

Om je interieur te harmoniseren, is het een goed idee om de kleur en stijl van je bedstee af te stemmen op die van je slaapkamer. De met stof beklede houten box biedt een breed scala aan mogelijke kleuren: wit, zwart of antraciet voor een designlook, of een vleugje felle kleur voor iets fantasierijkers. Ontdek onze hele collectie opbergboxbedden tegen betaalbare prijzen en maak je keuze. De garantie van stijl en de beste prijs. Snelle verzending en levering aan huis.

Er zijn veel verschillende bedden voor het hele gezin:
Bed voor volwassenen
Kinderbed
Bed in Scandinavische stijl

Stel jezelf de juiste vragen om de juiste keuze te maken:
Wat zijn de verschillende bedmaten?
Hoe moet je je bed draaien?
Wanneer moet je je beddengoed vervangen?
Hoe kies je een goede bedbodem?