Bent u op zoek naar een manier om in alle privacy van uw tuin te genieten? ID Market heeft de ontwerpoplossing die u nodig heeft. Het privacyscherm is het ideale product! Met uw verduisteringsproduct kunt u buiten genieten van aangename momenten, uit het zicht.

Wilt u pvc-panelen, een kunsthaag of een nagebootst bladerdoek op een muur of uw omheining plaatsen? Dan bent u bij ons aan het juiste adres! Het privacyscherm kan op verschillende steunen worden bevestigd. Volg onze decoratietips voor je terras om een kwaliteitsvolle installatie te garanderen. Je hoeft alleen nog maar te ontspannen in je tuin of op je balkon.

Ontdek het gereedschap dat je nodig hebt om een privacyscherm aan een muur te bevestigen

Wil je een geweven scherm op je muur of schutting plaatsen om de zon buiten te houden? Zo behoud je je privacy op het terras. Geef je de voorkeur aan harde panelen in de buurt van het huis? Eerst en vooral moet je ervoor zorgen dat je de kit hebt die je nodig hebt voor dit hekwerk. Voor goed werk moet je zorgen dat je de juiste accessoires hebt.

Om een of meer privacyschermen aan een muur te bevestigen, heb je :

  • Palen, in aluminium of staal
  • Spandraad (voor canvas of hennep schermen)
  • Ijzerdraad of nylondraad
  • Draadscharen
  • Schroeven (alleen voor paneelschermen)
  • Schroevendraaier (alleen voor privacyschermen met panelen)
  • Het privacyscherm van uw keuze (pvc-lamellen, imitatieloof, canisse, kunsthaag, rol in de kleur van uw keuze, enz.)


Houten lamellen, pvc-panelen, stalen of aluminium panelen... Je hebt een ruime keuze aan privacyschermen. Kunstmatige of natuurlijke hagen, u vindt het ontwerp dat bij uw tuin past. Ook qua kleur heb je keuze te over. Zorg er ten slotte voor dat je van tevoren de afmetingen berekent van het scherm dat je wilt. Let op: het is aan te raden niet hoger dan 2 meter te gaan.



Devant un pavillon en bardage bois, on trouve un muret avec un brise-vue gris, à la limite de l’entrée du jardin
Hoe bevestig ik een privacyscherm aan een muur?

Een privacyscherm aan een muur bevestigen in 3 stappen

Je bent helemaal klaar met je kit en klaar om je windscherm te bevestigen. Eerst moet je een hek bouwen om het verduisteringsrolgordijn of -paneel te ondersteunen. Het windscherm wordt geïnstalleerd op palen met draden.
Hiervoor maak je een traditionele draadomheining. Maak de palen vast in de muur. Plaats vervolgens de spandraden, afhankelijk van de hoogte en breedte van de stoffen omheining die u wilt. Merk op dat spandraden niet nodig zijn voor het volledige gamma houten of pvc-panelen.

Installeer het paneel of de stofrol op de muur

Rol de stofrol af of leg het paneel aan de binnenkant van de muur. Neem je draad voor een rol, of schroeven voor een paneel, en bevestig je windscherm.
Houd over het algemeen rekening met 20 tot 50 cm tussen elke bevestiging en drie bevestigingen per pin in de hoogte.
Voor een betere installatie kunt u in sommige gevallen het windscherm verdubbelen en een tweede rol aan de buitenkant bevestigen.

Meer informatie over de installatie van ID Market privacyschermen

Bij ID Market besteden we bijzondere aandacht aan de kwaliteit van onze diensten en de producten die we aanbieden. U hebt gratis toegang tot onze gids om uw geweven privacyscherm op de gewenste lengte te snijden en ons advies over het nieten van uw privacyscherm.

Voor nog meer tevredenheid vindt u hieronder de antwoorden op al uw vragen in onze gidsen voor het installeren, onderhouden en schoonmaken van uw privacyscherm:

- Hoe installeer ik een privacyscherm op een draadafscheiding?
- Hoe bevestig ik een privacyscherm aan een schutting?
- Hoe bevestig ik een privacyscherm aan een draadafscheiding?
- Hoe bevestig ik een privacyscherm op een terras?
- Hoe bevestig ik een privacyscherm zonder draadafscheiding?
- Hoe maak ik een privacyscherm op een balkon schoon?

- Kan ik een privacyscherm op een naburige schutting plaatsen?
- Hoe verbind ik 2 privacyschermen?
- Hoe kan ik me verbergen voor de buren?

Bekijk tot slot onze tips en aanbevelingen voor het kiezen van het juiste terrasscherm voor uw tuin.

Laat je verleiden door de laaggeprijsde privacyproducten van ID Market en profiteer van levering aan huis. Uw tevredenheid is belangrijk voor ons, dus aarzel niet om uw mening achter te laten en ons uw ideeën te geven.