Moet je een verduisteringsproduct aan een tuinhek of balkon bevestigen? Er gaat niets boven een privacyscherm om je wat privacy te geven! Het kunstmatige of synthetische kamerscherm is een zeer praktisch camouflage-element in een tuin of op een balkon.

Het scherm wordt verkocht op rollen om de afscherming van buitenaf te optimaliseren. Zodra de steun (palen) is geïnstalleerd, moet je het doek vastnieten. Maar hoe niet je een privacyscherm? Ontdek de verschillende technieken voor het nieten van je gekleurde stoffen scherm, met of zonder lamellen, en al onze decoratietips voor je balkon. Zo geniet je het hele jaar door van een buitenruimte die beschermd is tegen nieuwsgierige blikken en profiteer je van een vleugje decoratie met een hout- of bladereffect.

Accessoires: hoe bevestig je een privacyscherm?

Goed nieuws! Een privacyscherm installeren is geen hoofdpijn. Met een kit en de juiste accessoires kun je je scherm gemakkelijk bevestigen aan een schutting, poort, loophek of heg.

Draad, draadknippers, clips, nietjes, een nietmachine en je privacyscherm - dit is de kit die je nodig hebt! Om je privacyscherm te installeren, heb je eerst een steun nodig. Het klassieke gaas, geknipt met een tang en palen, is perfect voor een stoffen of bamboe scherm.

Gebruik vervolgens de clips om het doek, bamboescherm of canisse strak over de palen te spannen. Het enige wat je nog hoeft te doen is de stof aan de omheining vastnieten, met tussenruimtes van 20 tot 50 cm!

Zoals je ziet, is de nietmachine onmisbaar bij het plaatsen van deze omheining. De privacy omheining nietmachine is je beste bondgenoot. Hij is snel en efficiënt, zodat je kunt nieten zonder tijd te verspillen, terwijl je toch goed werk levert. Hoe groter het blad, hoe effectiever je je privacyscherm kunt bevestigen. Je kunt tijdschriften vinden met een capaciteit van 50 nietjes. Dat is erg handig om schermen aan een hekwerk te bevestigen!

Bovendien beschadig je met een nietmachine de esthetiek van je privacyscherm niet. Het kunstdoek of synthetische gaas wordt op zijn plaats gehouden door de nietjes op het gaas. U hebt dan een stevig houvast voor een perfecte afscherming. De vraag is nu welk nietje u moet kiezen voor uw privacyscherm..



Sur un balcon d’appartement, un brise-vue protège des regards indiscrets des voisins et des passants
Alle advies om een privacyscherm goed te nieten

Een privacyscherm installeren: welk type nietje moet u kiezen?

Je hebt nu een duidelijker idee over hoe je een stoffen privacyscherm met nietjes kunt bevestigen. Maar hoe zit het met nietjes? Deze bevestigingsproducten zijn meestal verkrijgbaar in verschillende kleuren. Zwart, wit, donkergroen... het is gemakkelijk om de kleur van je keuze te vinden. De nietjes passen naadloos in de omgeving (hekjes, latten, hagen, plantenmuren, enz.)

Goed om te weten:
Je nietjeskit kan alleen gebruikt worden om een privacyscherm (imitatie gebladerte, gaas of canisse) aan een omheining te bevestigen.

Ontdek meer over privacyschermen met ID Market

Nu weet u hoe u een privacyscherm vastniet. Hieronder vindt u nog meer informatie. Ons advies over het bevestigen en onderhouden van uw privacyscherm of onze oplossingen voor het aanpassen van een te groot privacyscherm, plus vele andere tips, wachten op u in onze gidsen voor het installeren, onderhouden en schoonmaken van privacyschermen:

- Hoe verberg je een schutting?
- Hoe bevestig je een privacyscherm aan stevig gaas?
- Hoe bevestig je een privacyschermpaneel op een balkon?

- Hoe installeer je snel een privacyscherm zonder steun?
- Hoe bevestig je een privacyscherm aan een tussenmuur?
- Hoe maak je een privacyscherm op een terras schoon?

- Kan ik een privacyscherm plaatsen op een gemeenschappelijke omheining?
- Hoe verbind ik 2 privacyschermen?
- Hoe kan ik me verbergen voor de buren?

Bij ID Market geven we je al het advies dat je nodig hebt om de juiste keuze te maken:

- Verschillende soorten privacyschermen voor tuinen, balkons en terrassen
- Uw privacyscherm kiezen op basis van materialen

Bij ID Market vindt u kwaliteitsproducten en accessoires. Bestel uw privacyscherm online in slechts een paar klikken. Uw privacyscherm wordt u toegestuurd door onze leveringsdienst. Wat een tijdsbesparing!

En dat voor een lage prijs! Bij ID Market doen we er alles aan om tuin- en balkonproducten tegen redelijke prijzen aan te bieden. Zo kunt u uw tuin inrichten zonder de bank te breken. Van PVC-panelen tot lamellen en synthetische stoffen, u kunt genieten van zonnige dagen beschut achter uw nieuwe privacyschermen.